Over deze website

Deze website is begin 2018 opgezet door Jolanda Peereboom, moeder van een kind met autisme. Zij ervaarde hoe moeilijk het is om bijvoorbeeld een sportclub of logeerplek te vinden waar men kennis heeft van de problematiek om haar kind op de juiste manier te kunnen begeleiden. Na heel veel zoeken en informeren is wel allerlei aanbod te achterhalen, want het is er vaak wel, alleen is het erg moeilijk te vinden. Om dit zoeken voor andere ouders makkelijker te maken, besloot zij deze website op te zetten en zo al haar inmiddels opgedane kennis te delen. Vanaf oktober 2020 is de website overgenomen en voortgezet door de NVA Noord-Holland.

Deze website wijst u de weg naar een aantal websites waar een deel van het aanbod al te vinden is, zoals bijvoorbeeld de website www.unieksporten.nl. Op deze website vindt u heel veel aanbod in aangepast sporten en kunt u zoeken op het soort beperking. Omdat deze en andere websites bij veel ouders niet bekend zijn, wordt er naar deze websites verwezen.
Verder vindt u veel ander aanbod, tips, mogelijkheden tot lotgenotencontact en nog veel meer, makkelijk en snel op www.autismenoordholland.nl!

over deze website autismenoordholland