[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Criteria en reglement linkbeleid

Autismenoordholland plaatst weblinks op haar website. Deze website is primair bedoeld als informatiebron voor ouders of verzorgers van een kind met autisme en/of aanverwante problematiek.

Verzoeken tot plaatsing van weblinks op www.autismenoordholland.nl worden getoetst aan bepaalde criteria.

Voor weblinks van derden gelden de volgende criteria:

 • De website vertegenwoordigt een instantie of bedrijf, die – naar het oordeel van Autismenoordholland – op enigerlei wijze bijdraagt of kan bijdragen aan de doelstelling van autismenoordholland.nl.
 • De inhoud op de website moet passen binnen de doelstelling van Autismenoordholland en de inhoud op www.autismenoordholland.nl.
 • De landingspagina van de website (de pagina waarop je via de weblink terecht komt) is vrij toegankelijk (kent bijvoorbeeld geen toegangscodes, geen verplichte opgave van (persoons)gegevens) en is zonder kosten voor de bezoeker te benaderen.
 • Spelregels, kosten en voorwaarden verband houdende met eventuele aangeboden producten en diensten zijnduidelijk op de website vermeld. Hetzelfde geldt voor eventuele bepalingen inzake lidmaatschap.
 • De website bevat actuele informatie.
 • De website is technisch toegankelijk (opvraagbaar zonder foutmeldingen, surfen op de site levert geen problemen op) en overzichtelijk.
 • De website bevat geen onnodig beledigende of kwetsende elementen, die betrekking hebben op groepen en/of individuele personen, of discriminerende en/of racistische inhoud.

Reglement 

 • Autismenoordholland toetst elk verzoek tot het aanbrengen van een weblink op www.autismenoordholland.nl aan bovengenoemde criteria.
 • Een weblink blijft staan, zolang deze voldoet aan bovenstaande criteria, met dien verstande dat de concrete situatie met zich kan meebrengen dat een weblink slechts voor een bepaalde periode wordt geplaatst, bijvoorbeeld als de weblink verband houdt met een evenement of actie.
 • Autismenoordholland bepaalt de plaats van een weblink op www.autismenoordholland.nl.
 • Autismenoordholland behoudt zich het recht voor om een verzoek tot het aanbrengen van een weblink op www.autismenoordholland.nl te weigeren. Hiervan wordt de betrokkene schriftelijk beargumenteerd in kennis gesteld, met verwijzing naar de criteria.
 • Autismenoordholland heeft te allen tijde de mogelijkheid een weblink van www.autismenoordholland.nl te verwijderen, al dan niet naar aanleiding van klachten van derden.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]